Ekim ayı Evde Bakım Maaşı Yatan illerin Listesi – Ekim 2014
  1. Anasayfa
  2. Evde Bakım Maaşı

Ekim ayı Evde Bakım Maaşı Yatan illerin Listesi – Ekim 2014

Ekim 2014 Evde bakım maaşı yatan illerimiz hangileridir. Evde bakım parası yatan illerimizin tüm listesi, hangi illerimiz de bakım parası yattığının bilgilerini engelliler.net.tr olarak haberimizin içerisinde okurlarımıza aktaracağız.

Ekim ayında kurban bayramı nedeni ile evde bakım maaşları erken bayram öncesi yatmaya başladı ve binlerce evde bakım maaşı alan yurttaşımız bayramdan önce banka hesaplarına yatan maaşlarını aldılar ve bayramda maaşları evlerinin bayram eksiklerini gidermeleri için önemli bir katkı oldu.

engellilerweb.com sitesi olarak biz de yayın hayatımıza başlarken, daha öncesinde çalıştıgımız ve halen çalışmayı sürdürdüğümüz güncel haber yayıncılığı tecrübemiz ile engellilerweb.com sitesi üzerinden sizleri ilgilendirecek en güncel bilgi ve haberleri aktarma çabasında olacağız.

Sitemizin açılışı ile birlikte ilk haberimiz olarak da binlerce yurttaşımızın her ay bilgi almaya çalıştığı evde bakım maaşlarının yattığı illeri haberleştirmek istedik. Her ne kadar da bakım maaşları kurban bayramı öncesinde yatmaya başlamış ve binlerce evde bakım maaşı alan yurttaşımız maaşlarını almış olsa da, Edindiğimiz bilgiler içerisinde yer alan bakım paralarının yattığı illerimizi okurlarımıza sitemizin açılışı sonrasında ilk haberimiz olarak aktarmanın doğru olduğunu düşündük.

Değerli engellilerweb.com okurları, site ziyaretçilerimiz , evde bakım maaşı yatan illerin listesi’ ni aktarmadan önce şunu da eklemek isterim, sitemizi tarayıcınızının sık kullanılanlarına ekleyin ve bizi takip te kalın, en güncel bilgileri günlük olarak haberlerimiz ile ulaştırma çabasında olacağız.

2014 Ekim Ayı evde bakım maaşı yatan iller listesi

1-Kahramanmaraş
2-Uşak
3-Hatay
4-Malatya
5-Giresun
6-Burdur
7-Bilecik
8-Eskişehir
9-Kırıkkale
10-Aydın
11-Karabük
12-İstanbul
13-Çanakkale
14-Diyarbakır
15-Konya
16-Antalya
17-Kocaeli
18-Sakarya
19-Samsun
20-Şanlıurfa
21-Erzurum
22-Denizli
23-Sivas
24-Ankara
25-İzmir
26-Μanisa
27-Rize
28-Kırşehir
29-Zonguldak
30-Μersin
31-Tokat
32-Diyarbakır
33-Afyon Karahisar
34-Tekirdağ
35-Bitlis
36-Bursa
37-Çanakkale
38-Adana
39-Kütahya
40-Bartın
41-Trabzon
42-Düzce
43-Karaman
44-Osmaniye
45-Balıkesir
46-Muğla
47-Bayburt

Edindiğimiz bilgilere göre Ekim ayı evde bakım maaşları yukarıda yer alan illerimiz de banka hesaplarını yatmıştır.

Değerli okurlarımız sizlere her ay en güncel bilgiler ile evde bakım maaşı yatan illerimizi haberlerimiz ile duyurmaya, sizin kendi iliniz de yatıp yatmadığını iletmeye çalışıcağız. Her ay en güncel bilgileri, haber ajanslarından gelen bilgileri ve siz okurlarımızın bize ileteceği, ulaştıracağı haber ve bilgileri ileteceğiz.

Her ay ilgili ayın haber başlığı altında yer alacak yorum kutusuna sizin de kendi iliniz içerisinde bakım maaşları yattıkça, sizin iliniz haberimiz içerisinde listede yok ise haberin altında bulunan engellilerweb.com sitesi yorum alanına  ilinizde evde bakım maaşı yatmış ise yattığını bilgisini eklemenizi rica ediyoruz, böylece sizin ile aynı il de bulunan diğer bakım maaşı alan ve ilin de bakım maaşının yatıp yatmadığını öğrenmek isteyen yurttaşımızın da sizin yorum yazarak vereceğiniz bilgi ile maaşının yattığından haberdar olmuş olur.

Değerli okurlarımız günlük olarak ve gün içerisinde yeni bilgiler geldikçe haberi güncelleyerek bakım maaşlarının yattığı illeri sizlere iletmeye devam edeceğiz.

 GÜNCELLEME: 20 Ekim 2014

Evde bakım parası uygulamasında yasal mevzuat ile ikincil mevzuat uyumsuz olduğundan bir çok kişi hak sahibi olduğu halde alması gereken parayı alamıyor. Sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel, alitezel.com isimli kendine ait sitesinden yazdığı yazıda Sağlık kurulundan alınan rapor ile geliri belirli bir gelirin altında olanların evde bakım parası alabilediklerini ancak yönetmelikte bütün ailenin gelirine bakıldığı için bir çoklarının yasanın tanıdıgı evde bakım paralarını alamadıklarını yazdı.

Ali Tezel bu durumda olup da haklarından yararlanamayanların dava açmalarını önerdi, Evde Bakım Parası için SHÇEK’i dava edebilirsiniz haberimizi okumak için TIKLAYIN…